Sprievodca reštauráciami a bistrami

V 21. storočí nie je ani na Slovensku problémom “jesť pre Zem” v niekoľkých reštauráciách a bistrách, ktoré sa nezameriavajú iba na ponuku rastlinných jedál, ale naopak, na ponuku bežných jedál.

Rebríček reštaurácií a bistier

s ponukou rastlinných jedál

Rebríček reflektuje vývoj rastlinnej gastronómie v reštauráciách a bistrách na Slovensku. Verejnosti poskytuje informácie o dostupnosti rastlinných jedál v gastronomických zariadeniach. Pre odborníkov z oblasti gastronómie slúži ako marketingová pomôcka – nástroj propagácie a sledovania vývoja trhu či konkurencieschopnosti.

Mediálny partner: Gastro – revue

Všetky údaje sú z prieskumu uskutočneného v období november 2018 – apríl 2019 a s odstupom času sa môžu líšiť s aktuálnou ponukou uvedených prevádzok.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.

Reštaurácie a bistrá, ktoré nezískali žiadne body

Všetky údaje sú z prieskumu uskutočneného v období november 2018 – apríl 2019 a s odstupom času sa môžu líšiť s aktuálnou ponukou uvedených prevádzok.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.

Najväčší počet získaných bodov:

Mama's Panasian Restaurant

Pochutnajte si na sushi z pečeného tofu, avokáda alebo shitake húb, polievkach či chutných zeleninových Gyoza pirôžkoch. Viac sa dozviete na webstránke a sociálnych sieťach:

www.hotelmamas.sk/restauracia/

Mapa reštaurácií a bistier z Rebríčku

s ponukou rastlinných jedál