Sprievodca reštauráciami a bistrami
V 21. storočí nie je ani na Slovensku problémom “jesť pre Zem” v niekoľkých reštauráciách a bistrách, ktoré sa nezameriavajú iba na ponuku rastlinných jedál, ale naopak, na ponuku bežných jedál.
Rebríček reštaurácií a bistier s ponukou rastlinných jedál
Rebríček reflektuje vývoj rastlinnej gastronómie v reštauráciách a bistrách na Slovensku. Verejnosti poskytuje informácie o dostupnosti rastlinných jedál v gastronomických zariadeniach. Pre odborníkov z oblasti gastronómie slúži ako marketingová pomôcka – nástroj propagácie a sledovania vývoja trhu či konkurencieschopnosti.
Mediálny partner: Gastro – revue
Všetky údaje sú z prieskumu uskutočneného v období november 2018 – apríl 2019 a s odstupom času sa môžu líšiť s aktuálnou ponukou uvedených prevádzok.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.
Reštaurácie a bistrá, ktoré nezískali žiadne body
Všetky údaje sú z prieskumu uskutočneného v období november 2018 – apríl 2019 a s odstupom času sa môžu líšiť s aktuálnou ponukou uvedených prevádzok.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.
Viac o postupe hodnotenia si môžete prečítať tu.
Najväčší počet získaných bodov:
Mama's Panasian Restaurant
Pochutnajte si na sushi z pečeného tofu, avokáda alebo shitake húb, polievkach či chutných zeleninových Gyoza pirôžkoch. Viac sa dozviete na webstránke a sociálnych sieťach:
Mapa reštaurácií a bistier z Rebríčku
s ponukou rastlinných jedál
No results found in this location. Please try again.