fbpx

PLANT-POWERED PERSPECTIVES
SLOVAKIA 2020

Prvá biznisová konferencia na Slovensku o trendoch a novinkách v oblasti rastlinných potravín a gastronómie.

14. október | 9.00 – 16.30 hod

Online, z pohodlia Vašich priestorov!

O KONFERENCII

Potravinársky priemysel sa mení čoraz intenzívnejšie. Popularita rastlinnej stravy výrazne rastie a čoraz viac obchodných reťazcov, sietí reštaurácií, ale aj výrobcov potravín v nej nachádza obchodný potenciál. Flexitariánstvo či alternatívy mäsa alebo mliečnych výrobkov už nie sú neznámymi pojmami, a to aj vďaka médiám reagujúcim na nové trendy. Konferencia Plant-Powered Perspectives Slovakia ponúka priestor na diskusiu o týchto témach. Zohľadňuje budúcnosť potravinárskeho priemyslu nielen na Slovensku, ale aj v celosvetovom kontexte.

PRE KOHO JE KONFERENCIA URČENÁ?

Organizátori podobných podujatí v zahraničí zaznamenali veľký záujem o zdieľanie odborných poznatkov a skúseností v oblasti nových rastlinných produktov ale aj potrieb spotrebiteľa. Na Slovensku takýto priestor dlho chýbal, a preto prinášame tento overený koncept vo forme konferencie Plant-Powered Perspectives. Konferencia je živou platformou pre diskusiu nielen o aktuálnych trendoch, ale aj o narastajúcich potrebách a záujmoch spotrebiteľa. Neprehliadnite možnosť nákupu vstupeniek vo forme výhodného Firemného balíka.


Konferenciu Plant-Powered Perspectives by si nemali nechať ujsť:

  • zástupcovia sektorov FMCG a HoReCa
  • výrobcovia potravín
  • zástupcovia mäsového priemyslu otvorení novým riešeniam
  • začínajúce podniky a startupy z oblasti potravinárskej a food-tech
  • iinvestori a budovatelia inovačného ekosystému v potravinárstve
  • sledovatelia trendov, inovátori
  • marketéri z oblasti gastronómie
  • inštitúcie, ktoré chcú držať krok s najnovšími trendami
  • každý, kto sa zaujíma o rozvoj potravinárskeho trhu a rastúcu popularitu rastlinných výrobkov

Plant-Powered Startup Pitch

Súčasťou konferencie je aj príležitosť prezentovať vlastný rastlinný projekt pred odbornou porotou a zástupcami popredných značiek. V druhom kole výberového konania sa objavia 4 finálne projekty, z ktorých sa jeden stane víťazom Plant-Powered Startup Pitch 2020. Na výhercu, ale i ostatné zúčastnené projekty čakajú hodnotné ceny. Pre viac informácií a registráciu kliknite tu. Uzávierka prihlášok je 25.09.2020.

Nezobrazuje sa vám formulár pre nákup lístkov? Kliknite tu!

rečníci

Marián Jánoš

Pôsobí v spoločnosti Danone ako riaditeľ pre Maďarsko, Českú republiku a Slovensko a je členom predstavenstva Slovenského združenia pre značkové výrobky. Predtým pôsobil v spoločnosti Mars, ako generálnym riaditeľom pre Českú republiku a Slovensko.

Marián Jánoš​ (Danone)

Zuzana Magálová

Venuje sa brand marketingu už takmer 10 rokov a po práci v spiritovom segmente na značkách jako Becherovka a Absolut vodka na Slovensku spojila marketing so svojou láskou k jedlu a aj pomocou Garden Gourmet sa snaží presvedčiť ľudí, že veggie food je láska.

Zuzana Magálová​ (Garden Gourmet)

Jakub Lunter

Pracuje ako business development director a člen správnej rady v rodinnej firme Alfa Bio produkujúcej tofu a rastlinné nátierky pod značkou LUNTER. Má na starosti rozvoj predaja na nových trhoch, v súčasnosti je Alfa Bio najväčším producentom tofu v regióne strednej Európy.

Jakub Lunter​ (Alfa Bio)

Ladislav Miko

V roku 2018 bol menovaný za vedúceho Zastúpenia EK na Slovensku. Od 2011 pracoval ako zástupca generálneho riaditeľa pre bezpečnosť potravín v Európskej komisií a neskôr ako úradujúci generálny riaditeľ. V minulosti pôsobil aj ako minister ŽP dočasnej českej vlády.

Ladislav Miko (Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku)

Magda Kubit

Je súčasnou majiteľkou poľského rodinného podniku Roślinna MAGDA. S rešpektom k prírode sa rozhodla vyrábať rastlinné produkty. Vytvorila tak koncept populárneho rastlinného jogurtu Planton, s cieľom ukázať, že aj rastlinné náhrady môžu byť chutné.

Magda Kubit (Roślinna MAGDA)

Ľubomír Tuchscher

Od roku 2014 vedie Slovenské združenie pre značkové výrobky, v ktorom v roku 2019 vznikla sekcia pre potraviny na rastlinnej báze. Súčasťou sekcie je aktuálne osem spoločností pôsobiacich v tomto sektore na slovenskom ako aj medzinárodnom trhu.

Ľubomír Tuchscher​​ (Slovenské združenie pre značkové výrobky​)

Martin Mittner

pracuje ako Country Manager v Nestlé Slovensko a zároveň ako Business Executive Officer pre Food v Nestlé Česko a Slovensko. Na Slovensku pôsobí od roku 2013, predtým zastával rôzne komerčné pozície pre Nestlé v Rusku, Nemecku a Českej republike.

Martin Mittner (Nestlé)

Adriana Kolesárová

Pôsobí ako prodekanka na Fakulte biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre a koordinátorka EIT Food Hub na Slovensku. Predtým sa podieľala na zapojení SR do európskej Výskumnej infraštruktúry pre výživu a zdravie v Holandsku.

Adriana Kolesárová​ (EIT Food Hub, SPU v Nitre)

Ján Durec

V spoločnosti McCarter vedie oddelenie výskumu a vývoja. Taktiež už 10 rokov pôsobí ako pedagóg na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU Bratislava a SPU Nitra. Aktívne sa zúčastňuje vo vedeckom výbore Potravinárskej komory Slovenska.

Ján Durec (McCarter)

Eva Ivanišová

pôsobí ako asistentka na Katedre technológie a kvality rastlinných produktov SPU v Nitre. Vo svojej práci sa venuje bioaktívnym látkam netradičných rastlín a možnostiam ich využitia pri výrobe potravín.

Eva Ivanišová (SPU v Nitre)

Ďalší rečníci pribudnú už čoskoro.

MAJTE VŽDY AKTUÁLNE INFORMÁCIE

Pošleme Vám novinky na e-mail

Hlavní partneri

Garden Gourmet
logo Visegrad Fund

Projekt je spolufinancovaný vládami Českej, Slovenskej, Poľskej republiky a Maďarska prostredníctvom vyšehradských grantov z Medzinárodného vyšehradského fondu. Poslaním fondu je presadzovať myšlienky trvalo udržateľnej regionálnej spolupráce v strednej Európe.

Partneri

Alpro
Slovenský zvaz kuchárov a cukrárov
Slovenské Združenie pre Značkové Výrobky

Mediálni partneri

Máte skvelý nápad alebo pripomienku?
Dajte nám vedieť!

+421 948 847 652