PLANT-POWERED PERSPECTIVES 2024

Jedinečná konferencia o aktuálnych trendoch a novinkách na trhu s rastlinnými potravinovými produktami!

6. november | 8:30 – 18:00

Hotel Color, Pri Starom mýte 1, Bratislava

O KONFERENCII

Potravinársky priemysel sa mení stále rýchlejšie. Popularita rastlinnej stravy výrazne rastie a čoraz viac obchodných reťazcov, výrobcov potravín, ale aj sietí reštaurácií v nej nachádzajú obchodný potenciál. Rastúci záujem o flexitariánstvo spôsobil, že rastlinné alternatívy mäsa alebo mliečnych výrobkov sa stali bežnou súčasťou nákupných košíkov. Konferencia Plant-Powered Perspectives už piaty rok ponúka priestor na diskusiu o týchto témach. Odborníci a odborníčky sa zhodujú, že trh s potravinami na rastlinnej báze bude dlhodobo rásť vo svete, ale aj v Českej republike, či na Slovensku. Stretnite sa s lídrami v tejto oblasti a načerpajte najnovšie informácie, ktoré vám pomôžu využiť naplno príležitosti na tomto trhu. Celý program konferencie bude simultánne tlmočený v dvoch jazykoch, slovensky a anglicky.

PRE KOHO JE KONFERENCIA URČENÁ?

Predošlé ročníky odhalili veľký záujem o zdieľanie odborných poznatkov a skúseností v oblasti nových rastlinných produktov, ale aj spotrebiteľských požiadaviek. Preto prinášame piaty ročník, ktorý bude živou platformou pre diskusiu nielen o aktuálnych trendoch a potrebách spotrebiteľov a spotrebiteliek, ale aj výzvach, ktoré striehnu na tento segment.

Konferenciu Plant-Powered Perspectives by si nemali nechať ujsť:
  • zástupcovia maloobchodu a veľkoobchodu
  • výrobcovia potravín
  • zástupcovia mäsového či mliečneho priemyslu otvorení novým riešeniam
  • začínajúce podniky a startupy z potravinárskej oblasti a food-tech
  • zástupcovia sektorov FMCG a HoReCa
  • ľudia podieľajúci sa na tvorbe politík (najmä v oblasti potravín)
  • sledovatelia trendov, inovátori
  • investori a budovatelia inovačného ekosystému v potravinárstve
  • marketéri z oblasti gastronómie
  • inštitúcie, ktoré chcú držať krok s najnovšími trendmi
  • každý, kto sa zaujíma o rozvoj potravinárskeho trhu a rastúcu popularitu rastlinných výrobkov

KÚPIŤ VSTUPENKY

V cene vstupenky je zahrnutý aj obed a občerstvenie počas celého dňa.

Nezobrazuje sa vám formulár na kúpu lístkov? Kúpte si lístok priamo na portáli goout.net

Program
Program oznámime čoskoro!

11:00 – 12:00 

Prezentácia (SK)

Ako reaguje retail na zmeny na plant-based trhu?

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Juraj Pašmík

11:00 – 12:00 

Networking

PRESTÁVKA NA KÁVU

11:00 – 12:00 

Prezentácia (SK)

Ako reaguje retail na zmeny na plant-based trhu?

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum

Juraj Pašmík
Juraj Pašmík
Juraj Pašmík
rečníci a rečníčky
Rečníkov a rečníčky vám čoskoro postupne predstavíme!

Ladislav Csengeri (GfK)

Riaditeľ divízie Spotrebiteľského panelu spoločnosti GfK pre ČR a SR, ktorá monitoruje spotrebiteľské a nákupné správanie domácností. V GfK pôsobí od roku 2007. Zaoberá sa konzultačnou činnosťou v rámci výskumných projektov pre domáce a medzinárodné spoločnosti, do ktorých spadajú výrobcovia, aj obchodné reťazce.

Sebastian Tolwinski (Upfield)

Riaditeľ pre korporátne záležitosti a komunikáciu v strednej a východnej Európe, vo firme Upfield, ktorá zastupuje aj značku populárnych rastlinných alternatív syrov Violife. Vo FMCG pracuje už 21 rokov v sektoroch ako napríklad rastlinné potravinové produkty, oleje, tuky, sladké cukrovinky, nápoje, mliečne výrobky či v obchode.

Viktor Burányi (Plant Revolt)

Viktor Buranyi, spoluzakladateľ a riaditeľ maďarskej spoločnosti Plant Revolt Ltd., sa špecializuje na vývoj a výrobu širokého sortimentu mäsových a mliečnych alternatívnych potravinových produktov. Napriek svojmu 5-ročnému pôsobeniu v potravinárskom priemysle prináša pôsobivých 25 rokov manažérskych skúseností a vedie mnoho fascinujúcich projektov. Okrem iného sa venuje vzdelávaniu verejnosti o dôležitosti a výhodách prijatia rastlinnej stravy.

Carlotte Lucas (Good Food Institute)

Carlotte Lucas je vedúcou manažérkou pre firemné vzťahy v Good Food Institute Europe. GFI Europe je medzinárodná mimovládna organizácia, ktorá pomáha budovať udržateľnejší, zdravší a spravodlivejší potravinový systém transformáciou výroby mäsa. Carlotte spolupracuje so spoločnosťami a investormi na celom svete s cieľom podporiť investície, urýchliť inovácie a rozšíriť dodávateľský reťazec alternatívnych proteínov – to všetko rýchlejšie, ako by to dovolili samotné trhové sily.

Martin Jahoda (Emco)

Majiteľ a generálny riaditeľ českej rodinnej firmy Emco, ktorá 30 rokov vyrába cereálne výrobky ako müsli, ovsené kaše či tyčinky. Emco nedávno vstúpilo do kategórie rastlinných alternatív so značkou Pan Hrášek. Otec 4 detí a spoluzakladateľ všešportového detského programu Gymnathlon.

Dagmar Sádecká (You Vegan)

Spolumajiteľka a výkonná riaditeľka spoločnosti You Vegan, a.s. od roku 2021. Už viac ako 20 rokov pôsobí v FMCG sektore, pôsobila na viacerých pozíciách v oblasti obchodu a výroby v potravinárskom priemysle.

Veronika Gregorková
(Lean Institute SK & CZ)

Riaditeľka a zároveň aj zakladateľka Lean inštitútu na Slovensku a v Čechách. Skúsenosti v oblasti priemyselných a procesných optimalizácií, či inovácií získala vďaka dlhoročnej spolupráci s firmami v odvetviach ako výroba, bankovníctvo, obchod, služby a iné.

Erik Šiatkovský (Tesco)

Zastáva pozíciu Obchodného riaditeľa pre Tesco na Slovensku. V spoločnosti pôsobí už 15 rokov, pričom pracoval na rôznych riadiacich pozíciách na Slovensku aj v strednej Európe. Väčšinu kariéry venoval oblasti nehnuteľností, akvizícií a mall manažmentu.

Michal Britvík (Ryba Žilina)

Generálny riaditeľ spoločnosti Ryba Žilina, spol. s r.o. Líder so skúsenosťami z nemeckého retailu okorenenými pôsobením v kórejskom automotive, ktorý už 9 rokov vedie najväčšieho slovenského výrobcu lahôdok.

Milan Pašmík (McCarter)

Predseda predstavenstva a spolumajiteľ slovenskej firmy McCarter a.s., ktorú založil v roku 1996. Venuje sa predovšetkým stratégii a smerovaniu s dôrazom na inovácie a vývoj nových konceptov, je angažovaný v rozvoji a podpore obchodu vrátane exportu.

kto navštevuje konferenciu?
MAJTE VŽDY AKTUÁLNE INFORMÁCIE
POŠLEME VÁM NOVINKY NA E-MAIL

Hlavní partneri

Partneri

MEDIÁLNI Partneri

Staňte sa aj vy partnerom konferencie! Pozrite sa aké sú možnosti.
Máte otázky?
Dajte nám vedieť!
+421 948 847 652
JEM PRE ZEM

Jem pre Zem je neziskový program, ktorého poslaním je presadzovať udržateľné spôsoby stravovania a robiť ich dostupnejšími.

Program pôsobí v dvoch oblastiach: u jednotlivcov podporuje záujem o rastlinné stravovanie a uľahčuje im častejšie zaraďovanie rastlinných jedál. Zároveň zvyšuje dostupnosť rastlinných produktov a jedál na trhu budovaním prostredia, v ktorom je pre výrobcov a predajcov rozširovanie ponuky o takéto potraviny výhodné, atraktívne a jednoduché.

Našou víziou je potravinový systém, ktorý šetrí prírodné zdroje a dokáže nakŕmiť ľudstvo.