- 13. marca 2020
- Čas prípravy25 min.
- Kuchyňa
- Slovenská
- Európska
- Typ jedla
- Spôsob prípravy
- Smaženie
Ingrediencie
- 1 ks bieleho tofu
- 2 zelené papriky
- 1 paradajka
- 1 menšia cibuľa
- 1 čl kurkumy
- 1 čl čiernej soli
- 3 pl vody
- 1 čl horčice
- čierne mleté korenie
- červená mletá paprika
Postup
1
Na rozpálenom oleji restujeme nadrobno pokrájanú cibuľu. Ešte pred tým než sa cibuľa začne sfarbovať dozlatista, pridáme na menšie pásiky nakrájanú papriku. Keď nám paprika s cibuľkou začnú mäknúť, pridávame na kocky nakrájanú paradajku.
2
Počas toho ako sa nám zeleninka smaží na panvici, roztlačíme kocku tofu v miske vidličkou a ochutíme čiernou soľou, čiernym korením, kurkumou, a horčicou.
3
Tofu zmes zamiešame už so zmäknutou zeleninou na panvici, pridáme pár lyžíc vody, aby sme dosiahli jemnejšiu konzistenciu a ešte chvíľku smažíme.
4
Dochutíme podľa potreby už použitými koreninami a servírujeme ozdobené mletou červenou paprikou.