Bageta s nátierkou a pečenou zeleninou

  • Čas prípravy10 min.

Ingrediencie

  • 1 balenie sojakrému (Lunter)
  • 200 g šampiňónov
  • 150 g kápie
  • koriander
  • pečivo (chlieb, bageta)
  • olivový olej
  • lahôdkové droždie
  • šťava z ½ citróna
  • soľ

Postup

1

Šampiňóny očistime, nakrájame a opečieme na panvici s trochou olivového oleja. Po cca 2 minútach pridáme nakrájanú kápiu.

2

Po zmäknutí šampiňónov a kápie pridáme na záver koriander, minútu restujeme a odstavíme z ohňa. Zmes jemne osolíme.

3

Pečivo opečieme na panvici dochrumkava a necháme ho chvíľu vychladnúť. Nátierku si dáme do misky, ochutíme ju troma lyžicami lahôdkového droždia a šťavou z polky citróna.

4

Pečivo natrieme nátierkou a poukladáme naň pripravenú zmes zo šampiňónov a kápie.

Bezplatna registracia do rastlinnej vyzvy

Páči sa? Zdieľaj!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter