
- Čas prípravy10 min.
- Kuchyňa
- Francúzska
- Typ jedla
- Spôsob prípravy
- Mixér
- Smaženie
Ingrediencie
- 2 banány
- škorica
- 1,5 hrnčeka kokosového mlieka
- chlieb
- olej
- 1/2 pl mletých ľanových semienok
- bobuľové ovocie (podľa vlastného výberu)
- 1 pl cícerovej múky (pre prípad zahustenia)
Postup
1
Z banánu, kokosového mlieka, ľanových semienok a škorice vymixujeme jemné cestíčko na obaľovanie, približne hustoty horčice. Ak by sa nám zdalo cestíčko riedke, môžeme ho zahustiť cícerovou múkou.
2
Krajce chlebíku vymáčame v cestíčku a opečieme na rozpálenej panvici iba potretej olejom. Rozpálená panvica a pár kvapiek oleja je veľmi dôležitým krokom, aby sa nám toasty podarili.
3
Opečené toasty podávame s bobuľovým ovocím.