fbpx

Banánový french toast

  • Čas prípravy10 min.
  • Kuchyňa
    • Francúzska
  • Typ jedla
  • Spôsob prípravy
    • Mixér
    • Smaženie

Ingrediencie

  • 2 banány
  • škorica
  • 1,5 hrnčeka kokosového mlieka
  • chlieb
  • olej
  • 1/2 pl mletých ľanových semienok
  • bobuľové ovocie (podľa vlastného výberu)
  • 1 pl cícerovej múky (pre prípad zahustenia)

Postup

1

Z banánu, kokosového mlieka, ľanových semienok a škorice vymixujeme jemné cestíčko na obaľovanie, približne hustoty horčice. Ak by sa nám zdalo cestíčko riedke, môžeme ho zahustiť cícerovou múkou.

2

Krajce chlebíku vymáčame v cestíčku a opečieme na rozpálenej panvici iba potretej olejom. Rozpálená panvica a pár kvapiek oleja je veľmi dôležitým krokom, aby sa nám toasty podarili.

3

Opečené toasty podávame s bobuľovým ovocím.

Bezplatna registracia do rastlinnej vyzvy

Páči sa? Zdieľaj!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter