fbpx

Netradičné kapustové cestoviny

  • 1/3 menšej kapusty
  • 1/2 malej hokkaido tekvice
  • 1/2 konzervy kukurice
  • 1/2 červenej papriky
  • 1/2 cibule
  • olivový olej
  • čierne korenie
  • štipka kardamónu
  • štipka mletej rasce
  • soľ
  • 120 g bezvaječných cestovín (alebo fliačkov)

1. Na olivovom oleji orestujeme cibuľku, pridáme na kocky nakrájanú červenú papriku a chvíľu podusíme.

2. Pridáme na menšie kúsky nakrájanú kapustu a zeleninovú zmes ochutíme soľou, rascou a kardamónom.

3. Kým kapustu dusíme pod pokrievkou, nakrájame si hokkaido tekvicu na malé kocky a pridáme ju aj spolu s kukuricou do panvice a zmes dusíme ďalej.

4. Medzitým si uvaríme cestoviny vo vriacej osolenej vode, do ktorej sme priliali aj lyžicu oleja, aby sa cestoviny nezlepili.

5. Cestoviny scedíme, zamiešame k zelenine a môžeme servírovať.

Páči sa? Zdieľajte!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin