, , ,

Vyhľadať

Nevajíčková pomazánka

  • Čas prípravy15 min.
  • Kuchyňa
    • Slovenská
    • Európska
  • Typ jedla
  • Spôsob prípravy
    • Mixér

Ingrediencie

  • 2 pl rastlinného masla
  • 1 biele tofu
  • 1 menšia cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 pl horčice
  • čierna soľ
  • kurkuma
  • čierne korenie
  • 2 pl rastlinného masla
  • voda
  • chlieb

Postup

1

Nakrájame si cibuľu a cesnak nadrobno.

2

Tofu kocku roztlačíme vidličkou, pridáme maslo, čiernu soľ, kurkumu, čierne korenie a horčicu. Takúto zmes s pridaním vody (podľa potreby) vymixujeme ponorným mixérom do hladka.

3

Vymixovanú hmotu zmiešame s nakrájanou cibuľou a cesnakom, poriadne vymiešame, prípadne dochutíme a dáme zachladiť.

4

Natierame na chlieb alebo hrianku a ozdobíme obľúbenou zeleninou.

Páči sa? Zdieľajte!