Alergény uvedené v receptoch zohľadňujú nami použité ingrediencie. Ak trpíte alergiami, prosím, overte si či vami použité ingrediencie nemajú v zložení uvedené ešte dodatočné alergény.
- Celkový čas10 min.
- Počet porcií 5
- Alergény1, 6, 10
- Kuchyňa
- Slovenská
- Typ jedla
Ingrediencie
- 2 bal. tofu natural
- 70 g zaváraných uhoriek
- 250 ml vegan majonézy
- malá ČL čiernej soli Kala namak
- 1 PL dijonskej horčice
- 1 ČL kurkumy
- pečivo
- pažítka
- reďkovky
- baby špenát
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
Postup
1
Tofu, uhorky, pažítku a cibuľu nakrájame nadrobno. Primiešame majonézu a horčicu.
2
Dochutíme kurkumou, čiernym korením, mletou červenou paprikou a soľou Kala namak (túto soľ nevynecháme, je pre recept kvôli vajíčkovej chuti dôležitá).
3
Podávame s pečivom, baby špenátom a reďkovkami.