Vyhľadať

Rastlinná verzia “rybacej” nátierky

  • Čas prípravy10 min.
  • Kuchyňa
    • Slovenská
    • Európska
  • Typ jedla
  • Spôsob prípravy
    • Miešanie

Ingrediencie

  • 200 g uvareného cíceru
  • 30 g rastlinného masla
  • 15 g nori vločiek (dostupné v obchodoch so zdravou výživou)
  • 10 g horčice
  • 1 červená cibuľa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 ks stredne veľkých kyslých uhoriek
  • pečivo

Postup

1

Cícer si rozmačkáme na malé kúsky.

2

Pridáme najemno nakrájanú cibuľu, nakrájané kyslé uhorky a ostatné suroviny.

3

Poriadne zamiešame, podľa potreby dochutíme a podávame s pečivom.

Páči sa? Zdieľajte!