- 23. augusta 2019

- Čas prípravy15 min.
- Kuchyňa
- Slovenská
- Európska
- Typ jedla
- Spôsob prípravy
- Mixér
- Smaženie
Ingrediencie
- 1 konzerva cíceru (cícerovú vodu budeme tiež potrebovať)
- čierna soľ
- kurkuma
- mleté čierne korenie
- 4-6 krajcov chleba
- 1 pl hladkej múky
- chlieb
- kečup (voliteľné)
- 1 menšia cibuľa (voliteľné)
Postup
1
Konzervu cíceru aj s vodou dáme do misky spolu s čiernou soľou, kurkumou, korením, múkou a vymixujeme ponorným mixérom.
2
Krajce chlebíku v cestíčku namočíme z oboch strán a vyprážame vo väčšej vrstve rozpáleného oleja.
3
Podávame s kečupom a nadrobno nakrájanou cibuľou.