Vyhľadať

Domáce müsli s rastlinným mliekom

Recept na 2 porcie

  • Čas prípravy25 min.
  • Kuchyňa
    • Slovenská
    • Európska
  • Typ jedla
  • Spôsob prípravy
    • Pečenie

Ingrediencie

  • 1/3 hrnčeka javorového sirupu
  • 5 pl tahini
  • 1/2 hrnčeka sušených brusníc/hrozienok
  • 2 pl tekvicových semienok
  • 1/2 hrnčeka vlašských orechov
  • 3 pl kúskov rastlinnej čokolády
  • 4 pl nesladených kokosových hoblín
  • 4 pl kokosového oleja
  • 2 hrnčeky celozrnných ovsených vločiek
  • rastlinné mlieko

Postup

1

Predhrejeme si rúru na cca 180 stupňov.

2

Všetky ingrediencie (okrem rastlinného mlieka) zmiešame dokopy vo väčšej mise.

3

Plech vystelieme papierom na pečenie, vysypeme naň müsli zmes, poriadne utlapkáme a dáme zapiecť na cca 20 minút so spodným pečením.

4

Servírujeme ako klasické müsli, zaliate rastlinným mliekom.

Páči sa? Zdieľajte!