fbpx

Parížsky šalát

  • Čas prípravy10 min.
  • Kuchyňa
    • Slovenská
    • Európska
  • Typ jedla

Ingrediencie

  • 100 g rastlinnej alternatívy šunky
  • 3/4 sojanézy
  • 4 kyslé uhorky (cca 80 g)
  • 1/2 hrnčeka sterilizovaného hrášku
  • 1 čl horčice
  • čierne korenie
  • soľ
  • 1/2 malej červenej cibule
  • 1 čl worčestrovej omáčky
  • chlieb

Postup

1

Šunku nakrájame na menšie pásiky, kyslé uhorky a cibuľu na drobné kúsky, pridáme všetky ostatné ingrediencie a všetko spolu premiešame. Podávame s chlebom či hriankami.

Bezplatna registracia do rastlinnej vyzvy

Páči sa? Zdieľaj!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter