Vyhľadať

Pizza slimáky

  • 275 g lístkového cesta
  • 180 g bazalkového tofu
  • 50 g olív
  • 150 g paradajok
  • 150 g špenátu
  • kečup
  • oregano, bazalka, cesnak

1. Lístkové cesto si rozvaľkáme, potrieme vrstvou kečupu, posypeme oreganom, bazalkou a pretlačeným cesnakom.

2. Na to nastrúhame bazalkové tofu, poukladáme nakrájané olivy, paradajky nakrájané na tenké plátky a na vrch poukladáme lístky mladého špenátu. Aby sa nám ľahšie rolovalo cesto, všetky tieto ingrediencia musia tvoriť iba tenkú vrstvu.

3. Cesto zrolujeme, nakrájame na kolieska hrubé asi 3 cm a dáme na plech. Slimáky pečieme na 180 stupňov približne 20 minút. Priebežne kontrolujeme.

Páči sa? Zdieľajte!